Service flat op toplocatie

Derbystraat 262, 9051 Sint-Denijs-Westrem

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  1995
 • Referentie:
  PH 187
 • Prijs:
  € 149.000

Résidence Mayflower in Sint-Denijs-Westrem (Gent) staat voor veel, maar eerst en vooral voor standing en gezelligheid.  Leef zelfstandig in een luxueus appartement, maar geniet tegelijk van de beste zorgverlening en hoteldiensten. Uw veiligheid en privacy komen nooit in het gedrang.  U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de vele activiteiten: zwemmen, turnen, fitness, bridge, aquarellen of een potje kaarten. In Résidence Mayflower maakt verveling geen schijn van kans. Brei samen met ons een nieuw hoofdstuk aan uw levensverhaal, misschien wordt het wel nog het beste kapittel.  Eigen restaurant met dagverse menu's. Ook gezellig salon en bar.  Als het mooi weer is kan u vertoeven in de mooie aangelegde tuin.
Het app is gelegen op het 5de verdiep en omvat inkom met toilet, leefruimte met terras, keuken, ruime badkamer met dubbele lavabo en vernieuwde inloopdouche en een slaapkamer.
Ondergrondse parkeerplaats en berging is INCLUSIEF!
Electriciteit gekeurd en conform!
EPC 208
Meer info résidence Mayflower:   https://www.armonea.be/nl/voorzieningen/mayflower/voorstelling
Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied, vergunningen, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht.
Niet overstromingsgevoelig gebied
Voor meer info of bezoek bel Philip 0475757251 of philip@ocvastgoed.be

 • Algemeen
 • Interieur
Philip Heirbaut
M: philip@ocvastgoed.be
T: +32 (0)475 75 72 51