Instapklare open bebouwing te Nieuwerkerken

Pijpenbeek 14, 9320 Nieuwerkerken (Aalst)

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1988
 • Referentie:
  DJ050C
 • Prijs:
  € 399.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten downloaden via onze website - Deze vernieuwde gezinswoning is zeer goed gelegen in de straat "Pijpenbeek" te Nieuwerkerken, er is een vlotte bereikbaarheid (vlakbij de E40 en de ring rond Aalst).
Indeling gelijkvloers: inkomhal, toilet, garage met zolder, ruime en lichtrijke leefruimte met gashaard, open geïnstalleerde keuken, badkamer met douchecabine, lavabo en toilet, slaapkamer met ingebouwde kasten en aansluitende berging/dressing. Buiten is een leuke aangelegde tuin, een terras, een ingerichte "tuinkamer" met bar, TV en eetplaats en een vijvertje.
Op de eerste verdieping: een grote slaapkamer met ingebouwde kasten en bureel. Er is de mogelijkheid om op de eerste verdieping een extra slaapkamer te maken.
Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning, woongebieden, woongebieden met landelijk karakter, agrarische gebieden, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Niet overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 (0)474 25 55 78