Luxe villa op heel goede locatie

Kleinkouterken 7, 9051 Sint-Denijs-Westrem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2003
 • Referentie:
  PH 186
 • Prijs:
  € 1.145.000

Deze villa is gebouwd in 2003 met zeer duurzame materialen en voldoet aan alle huidige wensen en normen qua wooncomfort.  Zeer luxueus wonen én een laag energieverbruik!  Perfect instapklare villa met alle luxe en modern comfort gelegen op 2320m² en een bewoonbare oppervlakte van 330m² . 
De kamers zijn luchtig door de grote raampartijen die allemaal een mooi zicht geven op de aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin.  Via de inkomhal kan u rechtstreeks naar het bureau die ook via de woonkamer bereikbaar is via een schuifdeur, zo is deze perfect af te scheiden van het privé gedeelte en kan dus dienen als praktijk.   In de professioneel aangelegde tuin (mollennetten en besproeiiingsvoorziening via boorput) is er ook een prachtig verwarmd zwembad en volledig ingerichte poolhouse met infrarood sauna, een ruime wellness-kamer en op de eerste verdieping een ruime kamer met keuken.  De villa heeft 4 ruime slaapkamers, 2 dressings en 2 badkamers. In de verschillende kamers zijn er grote inbouwkasten voorzien.  De berging werd voorzien van airco, ideaal om wijn en andere dranken steeds koel te houden.  Dubbele inpandige garage geschikt voor 2 auto's en berging. Verder is er nog een wasplaats en een volledig afgewerkte zolder die als extra berging kan dienen.
Kortom een zeer luxueuse, praktisch ingerichte en unieke eigendom! Vlakbij Gent centrum en alle invalswegen.
Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunningen, geen verkavelingsvergunning, woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk), geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of berstuurlijke maatregel opgelegd.
EPC 168, zeer laag energieverbruik!   (cv met condensieketel op aardgas en radiatoren met thermostatische radiatorkranen)
Geen overstromingsgevoelig gebied
Voor meer info of bezoek bel Philip 0475757251 of philip@ocvastgoed.be

 

 • Algemeen
 • Interieur
Philip Heirbaut
M: philip@ocvastgoed.be
T: +32 (0)475 75 72 51