Instapklare woning nabij het centrum van Eeklo

Désiré Goethalsstraat 18, 9900 Eeklo

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  LA036
 • Prijs:
  € 260.000

Deze instapklare, gerenoveerde woning is gelegen in een rustige straat, op een boogscheut van het centrum van Eeklo. Winkels, openbaar vervoer en scholen liggen op wandelafstand!
De woning bestaat uit een inkomhal, een gastentoilet, een ruime berging (aansluiting wasmachine en droogkast, waterontkalker,...) welke in verbinding staat met de keuken. Deze open keuken is met kwaliteitstoestellen geïnstalleerd, en sluit rechtstreeks aan op de gezellige living.

Op de eerste verdieping is er een ruime badkamer met een ligbad, ruime douche met regenkop, een dubbele lavabo en een toilet. Aansluitend aan de badkamer is er een eerste slaapkamer. Via een vaste trap is de zolder bereiken, waar nog een ruime slaapkamer voorzien is (mogelijkheid tot opsplitsen naar 2 slaapkamers).

Achteraan de woning bevindt zich een uiterst ruime tuin, met aangelegd terras, welke via een schuifraam te betreden is vanuit de living. Op het dak liggen zonnepanelen met groenestroomcertificaten aan 500 euro per jaar.

De woning komt vrij op 1 december 2019, doch is er de mogelijkheid voor investeerders om te blijven verder verhuren aan de huidige huurders.

EPC 320. Stedenbouwkundige inlichtingen: Woongebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05 of louise@ocvastgoed.be

 • Algemeen
 • Interieur
Louise Aers
M: louise@ocvastgoed.be
T: +32 (0)471 80 62 05