Prachtig gelegen open bebouwing met 6.000 m² weiland te Opbrakel

9660 Brakel

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1957
 • Referentie:
  DJ053C
 • Prijs:
  € 399.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. Deze ruime gezinswoning is uiterst rustig gelegen in Opbrakel. De woning bevindt zich in een oase van rust tussen de weides en velden en geniet een prachtig vergezicht. Het domein is volledig omheind en de weides staan in verbinding met de tuin achteraan het huis, dit is dus ideaal voor dierenliefhebbers, hobbyboeren, ...
Indeling gelijkvloers: inkomhal, ruime en gezellige leefruimte en eetplaats met kachel, keuken met zicht op de tuin en weides, badkamer met douchecabine, dubbele lavabo en toilet, technische ruimte/bergruimte met voorzieningen wasmachine, droogkast en vaatwas, leuke tuin, 6.000 m² weide, bijgebouw, stalling, paddock.
Eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers, bergruimte, een geïsoleerde (hooi)zolder welke momenteel langs de buitenkant met een trapladder bereikbaar is.
Tweede verdieping: grote geïsoleerde zolder (vaste trap), deze ruimte biedt tal van mogelijkheden!
De woning is onderkelderd, volledig opgericht in beton en werd vernieuwd in 2002. Centrale verwarming op stookolie, elektriciteit conform, volledig nieuw en geïsoleerd dak, nieuwe buitendeuren, grotendeels nieuwe ramen, oprit en voortuin werden afgelopen jaar heraangelegd, 2 regenwaterputten (7.500L & 1.000L).
De vermelde prijs heeft enkel betrekking op de woning en 1.000 m² grond, de 6.000 m² weide is niet inbegrepen aangezien dit afzonderlijk verkocht kan worden, hiervan is de prijs bespreekbaar.
EPC: 381 kWh/m² - KI: 623. Vergunning, agrarisch gebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Mogelijk overstromingsgevoelig gebied (beekje achteraan de weides).

 • Algemeen
 • Interieur
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 (0)474 25 55 78