Prachtige energiezuinige gezinswoning nabij invalswegen!

Haenhoutstraat 22, 9070 Destelbergen

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2015
 • Referentie:
  KRD-1816C
 • Prijs:
  Op aanvraag

Deze nabij de belangrijkste invalswegen (R4 en E17) en toch rustig gelegen gezinswoning is een 'must have' voor gezinnen of starters welke opzoek zijn naar hun droomwoning in de regio van Destelbergen. De woning is gebouwd in 2014 en definitief opgeleverd in 2015 mede is ze steeds zeer goed onderhouden geweest. Op dit moment is de woning verhuurd maar de huurders zijn reeds opzoek naar een nieuwe woning .  Deze verkeert in uitstekende staat. Met haar groot energiezuinig karakter weerspiegelt deze woning een laag uitzonderlijk laag energieverbruik en wordt er gebruik gemaakt regenwaterrecuperatie en zonnecollectoren. De indeling van de woning is de volgende: oprit met autostaanplaats, inpandige garage, wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en droogkast/diepvriezer/..., voordeur met ingebouwde kast voor schoenen en mantels, toilet, volledig uitgeruste keuken met combi-oven en stoomoven, vaatwasser en bergruimte. De keuken maakt gebruik van een kookeiland met de nodige nutsvoorzieningen. Vervolgens geniet men van de eetplaats en de woonkamer welke uitzicht geven op de prachtige zuidgerichte tuin. Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers terug met een apart toilet op de gang en de "grootste" badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbel lavabomeubel. Ventilatiesysteem type D.
Op de 2de verdieping vinden we een dressing/technische ruimte terug met opnieuw 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met lavabo, inloopdouche en toilet terug. Openbaar vervoer op minder dan 50 meter en scholen in de directe nabijheid. Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. 
Vergunning Uitgereikt; Woongebied; Geen gerechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig; Verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnvetariseerd erfgoed. EpB 94,72 Kwh/m2 met cert. nr: 44013-G-2012_212/EP01773/A001/D02/SD001

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 (0)494 61 60 93