Zeer ruim instapklaar appartement met 2 autostaanplaatsen

Antwerpse steenweg 113, 9100 Sint-Niklaas

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  1969
 • Referentie:
  SD018C
 • Prijs:
  € 199.500

In centrum Sint-Niklaas en in de dichte nabijheid van alle voorzieningen bevindt zich dit zeer ruim appartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 156m². Het appartement werd tussen 2005 en 2008 volledig gerenoveerd en bevindt zich tot op vandaag in een uitstekende staat. Indeling: inkomhal die toegang verleend tot 1 berg-/wasruimte, vestiaire, toilet, de grootste slaapkamer met aansluitend de badkamer en naar de keuken/leefruimte, vanuit de leefruimte is er nog een 2de slaapkamer te bereiken.
De werkelijke energiescore ligt veel lager omdat de gebruikte isolatie niet is opgenomen in het EPC.
Aankoopverplichting van 2 autostaanplaatsen ter waarde van € 20.000 (waarvan 1 in naakte eigendom). Extra korting op registratierechten!
Woongebied, geen voorkooprecht, niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied, stedenbouwkundige vergunning afgeleverd, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.. Voor meer info of bezoek contacteer Stef op 0493561321 of mail naar stef@ocvastgoed.be. U kan de inlichtingen downloaden op onze website.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Stef Deconinck
M: stef@ocvastgoed.be
T: 0493 56 13 21