Deels gerenoveerde starterswoning nabij centrum

Hospitaalstraat 46, 9900 Eeklo

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  LA034
 • Prijs:
  € 159.000

Deels gerenoveerde woning op wandelafstand van het centrum, scholen en openbaar vervoer, alsook vlotte verbinding met invalswegen. 
De woning bestaat op het gelijkvloers over een zeer ruime living met een open, nieuw geïnstalleerde keuken (nieuwe toestellen inbegrepen!). De badkamer werd volledig vernieuwd en wordt nog verder afgewerkt met douchecabine, lavabomeubel en toilet. Naast de keuken is de oude badkamer, welke eventueel dienst kan doen als bergruimte, met een kleine zolderruimte. Achteraan de woning is een koertje welk toegang geeft tot garageboxen (huur eventueel over te nemen).

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers met voldoende lichtinval. Via een zoldertrap is een ruime zolder terug te vinden, welke - mits het plaatsen van een vaste trap - de mogelijkheid biedt als 3de slaapkamer benut te worden.

Aansluitingen voor radiatoren (aardgas) zitten klaar op het gelijkvloers. De vloer dient nog deels gelegd te worden, maar is wel reeds aanwezig. Alle leidingen (water, gas, elektriciteit) werden reeds vernieuwd!

EPC 330 (voor aanvang van de werken), stedenbouwkundige inlichtingen: woongebieden, geen vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Louise Aers
M: louise@ocvastgoed.be
T: +32 (0)471 80 62 05