Statig Burgerhuis in Art nouveau stijl, ideaal voor vrije beroepen én gelegen op toplocatie!

Sint-lievenslaan 115, 9000 Gent

 • Type:
  Herenhuis
 • Bouwjaar:
  1918
 • Referentie:
  KRB-1829C
 • Prijs:
  Op aanvraag


Deze nabij de belangrijkste invalswegen (E17/E40 en R4) én uiterst gunstig gelegen burgerwoning in Art Nouveau stijl is een 'must have' voor (ruime) gezinnen of uitbaters van vrije beroepen aan de Gentse stadsrand. 
De woning is kwaliteitsvol gerenoveerd en ze steeds zeer goed onderhouden. Er wordt doorheen de woning gebruikgemaakt van rustieke en authentieke elementen (zoals de originele vloeren, hoge plafonds,  authentieke deuren en trappen) welke de woning absoluut een grootte meerwaarde biedt. Met haar groot energiezuinig karakter weerspiegelt deze woning een uitzonderlijk laag energieverbruik. Deze eengezinswoning kan een (optionele) autonome studio genieten (onderste gedeelte van de woning, voor bijvoorbeeld studerende zoon of dochterlief) maar deze ruimte is huidig geïntegreerd in 1 geheel. De indeling van de woning is de volgende: Inkom in de prachtige trappenhal, toegang naar het onderste gedeelte van de woning (de potentiële studio), toegang tot de kelder, 2 ruime slaapkamers, keuken met alle voorzieningen, apart toilet, badkamer met lavabo en regendouche én toegang tot het stadstuintje. Eens op de eerste verdieping komen we in het bovenste gedeelte van de woning waar we een unieke ruimte vinden welke kan dienen als bureau/praktijkruimte/vergaderzaal/zakelijk kantoor. Ook vinden we hier de wasplaats en een toilet terug. Op de 2de verdieping vinden we het zonneterras, open keuken met woonkamer terug. Op de 3de verdieping vinden we de badkamer met toilet, prachtig ligbad, regendouche en lavabo terug. Ook de masterslaapkamer bevindt zich op deze verdieping. 
Op de 4de verdieping vinden wij de 4de slaapkamer terug mét sanitaire voorzieningen. De woning staat voor authenticiteit en kwaliteit van een statige burgerwoning doch op de stadsrand met zicht op water en groen. 
Openbaar vervoer op minder dan 20 meter, station Gent Sint-Pieters op 7 min. fietsen en scholen in de directe nabijheid. Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. 
Vergunning Uitgereikt; Woongebied; Geen gerechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone. EPC certificaat: 171 KwH/m2: cert. nr. 20190228-0002136893-RES-1

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 (0)494 61 60 93