Residentieel gelegen woning met natuurgebied in de achtertuin, nabij centrum Erembodegem

Hof ter Burghtstraat 9, 9320 Erembodegem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1985
 • Referentie:
  NL055
 • Prijs:
  € 332.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan alle attesten bij verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze woning bevindt zich in een rustige buurt op wandelafstand van de dorpskern en het station van Erembodegem en tevens op een vijftal minuten rijden van de autosnelweg E40.
De woning werd gebouwd halfweg de jaren '80 door de Vlaamse firma Wolfgang Verraes, gespecialiseerd in massieve houtbouwconstructies. De bouwmethode was revolutionair voor die tijd en reeds voorzien van hoogwaardige afwerking én isolatie.
Indeling: inkomhal, gastentoilet, gezellige woonkamer met haardvuur en grote ramen met zicht op de tuin, open keuken en een garage met sectionaalpoort. Indeling verdieping: nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer. Zuid-georiënteerde tuin met tuinhuis. De achterliggende velden en bossen zijn gelegen in natuurgebied maw. het groene uitzicht zal altijd verzekerd blijven.
Interessante en instapklare woning!
Conforme elektriciteit, isolatie aanwezig (vloer, muren en dak), houten ramen met driedubbel glas.
EPC: 421 kWh/m². Woongebieden + natuurgebieden, vergunning uitgereikt, verkavelingsvergunning,  geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Niet overstromingsgevoelig.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 (0)497 74 52 15