Recent appartement (2005) met garage in centrum Iddergem

Hoekstraat 8, 9470 Denderleeuw

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2005
 • Referentie:
  DJ037C
 • Prijs:
  € 189.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten ook downloaden op onze website: www.ocvastgoed.be - Dit instapklaar appartement maakt deel uit van een klein gebouw bestaande uit 5 entiteiten en werd opgericht omstreeks 2005. Invalswegen zijn zeer vlot bereikbaar.
Indeling appartement: inkomhal, ruime leefruimte en eetplaats met veel natuurlijke lichtinval, geïnstalleerde keuken met frigo, oven en vaatwas, terras vooraan, bergruimte met voorzieningen wasmachine & droogkast en zolderluik (stockage), 2 slaapkamers met velux, afzonderlijk toilet, badkamer met lavabo en douchebad.
Er is een tuin aanwezig welke is opgesplitst onder de eigenaars van de appartementen, vraag er naar tijdens uw rondleiding! Heel lage gemeenschappelijke kosten! Lift aanwezig in het gebouw. Er is de mogelijkheid tot het aankopen van een garage.
Dit appartement is eveneens interessant als opbrengsteigendom (momenteel verhuurd).
Vergunning, woongebied, geen dagvaarding, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Niet overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 (0)474 25 55 78