Moderne en zeer energiezuinige woning met uniek uitzicht

Natendries 43, 9700 Oudenaarde

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2009
 • Referentie:
  SD017C
 • Prijs:
  € 695.000

Op de verbindingsweg tussen Ename en Maarkedal treffen we deze moderne woning in de deelgemeente Mater. De woning werd in 2009 gebouwd en is met zijn moderne look een parel in dit prachtige landschap. De zuid georiënteerde achtergevel beschikt over grote raampartijen die de gehele dag veel natuurlijk licht binnenlaten. Daarnaast zorgen de raampartijen op elke verdieping voor een uniek en rustgevend uitzicht op de Wolvenberg.
De woning is door de centrale verwarming op pellets zeer energiezuinig met een EPC van slechts 36kWh/m²!
Indeling: gelijkvloers: inkom met ingebouwde kasten, toilet, lichtrijke woonkamer, bureau. Laagste verdieping: berging en technische ruimte, volledig geïnstalleerde keuken, terras. Hoogste verdieping: 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en badkamer aansluitend, toilet en 2de badkamer met douche.
Overig is er nog een garage van 40m². Stedenbouwkundige inlichtingen: Woongebied met landelijk karakter en natuurgebied, voorkooprecht, verkavelingsvergunning, bouwvergunning, geen gerechtelijke herstelmaatregel opgelegd. mogelijk overstromingsgebied. Voor meer info of bezoeken bel Stef op 0493561321 of mail naar stef@ocvastgoed.be. U kan alle inlichtingen downloaden op onze website.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Stef Deconinck
M: stef@ocvastgoed.be
T: 0493 56 13 21