Unieke villa aan de Leie in hartje Gent

Snepkaai 8, 9000 Gent

 • Type:
  Villa
 • Bouwjaar:
  1971
 • Referentie:
  KRB-1823
 • Prijs:
  € 758.000


Unieke villa aan de Leie in hartje Gent
Op één van de groenste zones van Gent treft u deze prachtig gelegen woning aan op wandelafstand van Sint-Pieters-station en op 10 min fietsen van centrum van Gent. Deze woning bevindt zich aan de oevers van de Leie, met zicht op het groen van de Blaarmeersen. Deze woning is instap klaar en laatste renovatie dateert van vorige winter. U komt binnen in de frisse inkom met opbergruimte voor jassen en schoenen en een technische ruimte. Vervolgens komen we in de lichtrijke woonkamer met de openhaard die in het verlengde ligt van de eetkamer met een volledig uitgeruste keuken.
De woonkamer geeft toegang tot de gang waar de drie mooie volwaardige slaapkamers (minstens 16 m2) en badkamer zich bevinden. De laatste kamer geeft toegang tot de prachtige tuin met een zeer groot terras waar u uitzicht hebt op de prachtige Leie. Deze unieke locatie heeft als voordeel dat je een privé aanlegsteiger van 20 meter mag aanleggen. Waardoor je vanuit de ruime villa de binnenwaters van Gent kan gaan verkennen.
De woning is voorzien van een kruipkelder. 
Voor de woning is er een mogelijkheid om 2 wagens te plaatsen, vanuit de omvangrijke  garage kan de zolder betreedt worden. De zolder biedt veel mogelijkheden op vlak van uitbreiding (2de bouwlaag, uitbouw, etc). Reeds zijn er 2 veluxdakramen aangekocht en klaar om geplaatst te worden. Kortom deze parel in centrum Gent is om verliefd op te worden!
Vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. 
Vg; Wg; Gdv; Gvkr; Vv; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed.


  
 

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 (0)494 61 60 93