Luxueus afgewerkt 2 slpkm appartement (125 m2) met garagebox te koop op Toplocatie!

Oudenaardsesteenweg 23, 9800 Deinze

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2011
 • Referentie:
  KRC-1824
 • Prijs:
  € 292.000

Deze nabij de belangrijkste invalswegen (E17/E40/Kortrijksesteenweg) en toch rustig gelegen, luxueus afgewerkt, 2 slaapkamer appartement (duplex) mét zuid-west gericht terras is een 'must have' voor gezinnen of starters welke opzoek zijn naar hun droomwoning in de regio van Deinze. De residentie 'Canteclear' is gebouwd in 2010 en opgeleverd een jaar nadien, ze geniet ook van een lift, een opbergruimte voor fietsen en een gemeenschappelijk stuk tuin. Het appartement welke gelegen is op de 2de verdieping van deze residentie is uiterst goed onderhouden en geniet van duurzame afwerkingsmaterialen zoals de prachtige vloertegels, de design keuken en de op maat ingemaakte opbergvoorzieningen in de 'masterbedroom'. Het terras begeeft zich aan de achterzijde van het appartement en is zuid-west gericht met zicht op de tuin. De centrale verwarming kan men bedienen met een thermostaat en is aangesloten op een gasinstallatie (Bulex). De indeling van het appartement is als volgt: inkom met gastentoilet, opbergruimte voor jassen en schoenen en een technische ruimte. Vervolgens komen we in de ruime woonkamer waar de parlefoon met carmera zich bevindt en welke aan de linkerzijde het terras biedt en bediend kan worden aan de hand van een groot schuifraam en rechts de mooie volledig uitgeruste designkeuken met eetplaats en extra opbergruimte. Hiernaast vind je ook nog een berging terug met aansluitingen voor de wasmachine en de droogkast. Ook is er nog plaats voor extra stockage van spullen/diepvriezer. Op de 2de verdieping (duplex) vind je de 2 ruime slaapkamers terug (+16 m2 elk). Enerzijds de ‘masterbedroom’ en anderzijds een logeerkamer/bureau. De badkamer bevindt zich tussen beide kamers en is voorzien van een ruime douche, ligbad, toilet en lavabomeubel. De woning geniet van ventilatiesysteem type C en is uiterst energiezuinig! Aan de linkerzijde van de residentie kan je met de wagen naar de achterliggende ingesloten garageboxen rijden en daar de wagen parkeren optie tot aankoop garage 27.000 euro. Bezoekers zijn welkom op de parking van de residentie welke vooraan is gelegen. 
Belangrijke troeven: De woning is gelegen op een paar kilometer van de oprit E17 (woon-werkverkeer) en nabij alle nutsvoorzieningen zoals slagers, bakkers, warenhuizen, een bibliotheek. Ook het kleuter, lager, middelbaar -campussen te Deinze zijn om de hoek.
Het station van Deinze bevindt zich op 5 minuten wandelen van de woning en een lijnbus stopt op 50 meter van de residentie.
Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. 
Vg; Wg; Gdv; Gvkr; Vv; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnvetariseerd erfgoed.
EPB KWh/m2: 124. 52 nr.: 4401-G-2007_267/EP05388/D216/D01/SD012
 

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 (0)494 61 60 93