Instapklaar twee-slaapkamer appartement op toplocatie in Pius X - wijk

Koning Leopold III-laan 6, 8500 Kortrijk

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2006
 • Referentie:
  AB106C
 • Prijs:
  € 285.000

Dit kwalitatief appartementsgebouw is gelegen in de gegeerde Pius X - wijk en werd gebouwd in 2006. De wijk is alom gekend van zijn uitstekende ligging nabij het centrum van Kortrijk, de Leieboorden, de ring (R8) en de vlotte toegang met het openbaar vervoer. 
Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een mooie bewoonbare oppervlakte van 118m². De indeling is als volgt; inkomhal met apart toilet, open leef-en eetruimte met een volledige geïnstalleerde keuken (Miele-toestellen) en bijkeuken.
Daarnaast is er een moderne en ruime badkamer met dubbele lavabo, ligbad en een inloopdouche. Tot slot zijn er twee ruime en evenwaardige slaapkamers. De tuin omsluit het volledig appartement en is exclusief voor de eigenaar van dit appartement. (De tuin behoort tot de gemeenschap, maar er is een exclusief genot- en gebruiksrecht voor de eigenaar van dit appartement)
Extra's: energiezuinig, CV op aardgas, mogelijkheid tot airco en domotica.
Exclusief de vraagprijs hoort bij het appartement nog een bovengrondse staanplaats en een ondergrondse (ruime) garagebox. De meerprijs hiervoor komt op respectievelijk 10.000 euro en 20.000 euro.
EPC 188. (woongebied, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen bestuurlijke of rechterlijke herstelmaatregel opgelegd, geen voorkooprecht)
Meer info of bezoek? Contacteer Arne op 0476 38 87 12!

 • Algemeen
 • Interieur
Arne Barrezeele
M: arne@ocvastgoed.be
T: +32 (0)476 38 87 12