VERKOCHT Recent Instapklaar appartement in Ledeberg

Jenny Tanghestraat 4, 9050 Ledeberg

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2014
 • Referentie:
  JVC-122 Jenny Tanghestraat 4
 • Prijs:
  € 269.000


Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Joan van OC Vastgoed op 0484 82 73 92.
Het éénslaapkamerappartement is gelegen op de eerste verdieping in een nieuwe rustige buurt maar toch heel dicht bij de oprit van de autostrade, tal van winkels, openbaar vervoer, scholen en belangrijke invalswegen. Het centrum van Gent is heel makkelijk te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer of zelfs op wandelafstand.
Door de camerabewaking in de ondergrondse garage is uw wagen altijd veilig. Het appartement is voorzien van een videofoon.
Het appartement is gebouwd in 2014 en is zeer goed onderhouden. De indeling van dit appartement is als volgt, Inkom, apart toilet, berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast, volledig uitgeruste open keuken met een composiet blad en toestellen van electrolux, slaapkamer met badkamer met lavabo en ruime inloopdouche, lichtrijke living met aanpalend terras (12m2). centrale verwarming op aardgas. De maandelijkse syndicuskosten bedragen slechts 75 euro/m
De opmaat gemaakte gordijnen en de wandkast kunnen optioneel blijven hangen.
Verplichte aankoop van een autostaanplaats. Er is een ondergrondse fietsenstalling waar elk appartement 2 staanplaatsen heeft. De ondergrondese garage en gemeenschappelijke delen worden elke week gekuist.
Stedenbouwkundig uitreksel is in aanvraag op datum van 14/02
EPC: 96 kwh/m2 en E peil 66
CV: Aardgas
 

 • Algemeen
 • Interieur
Joan Van Canegem
M: joan@ocvastgoed.be
T: +32 (0)484 82 73 92