Prachtige residentiële villa/kangoeroewoning in Geraardsbergen

Aalstsesteenweg 63, 9500 Geraardsbergen

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2005
 • Referentie:
  DJ035
 • Prijs:
  € 460.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. Deze knappe villa bevindt zich op de Aalstsesteenweg te Geraardsbergen (Schendelbeke), vlakbij het provinciaal domein "De Gavers" en invalswegen. De villa werd gebouwd in 2005.
Indeling: op het gelijkvloers, inkomhal met trap naar boven en gastentoilet, ruime en lichtrijke eetplaats en leefruimte, geïnstalleerde keuken met zeer kwaliteitsvolle ingebouwde toestellen en gasfornuis, bergruimte, een tweede leefruimte met keuken, een badkamer met badkamermeubel, toilet en douche, een slaapkamer. Achteraan de villa is een groot terras met bergruimte buiten, vooraan is een grote oprit en een carport.
Op de eerste verdieping is een grote nachthal, een afzonderlijk toilet, ruime badkamer met ligbad, douche en dubbel badkamermeubel, er zijn 3 grote slaapkamers waarvan 2 met een aparte ruimte momenteel ingericht als dressing. 1 of beide dressings zouden eveneens kunnen dienen als slaapkamer, zodus mogelijkheid tot het inrichten van 5 slaapkamers!
Deze villa is momenteel ingedeeld in 2 wooneenheden (er is een afzonderlijke toegang naar de leefruimte met keuken, badkamer en slaapkamer), zodus kangoeroewoning is perfect mogelijk!
Deze woning heeft tal van troeven, kom ze zelf ontdekken!
Vergunning, woongebied, geen dagvaarding, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Geen overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 (0)474 25 55 78