Te renoveren woning met ruime tuin en diverse mogelijkheden

Stoktstraat 13, 9660 Brakel

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1958
 • Referentie:
  LA028
 • Prijs:
  € 164.500

Deze te renoveren, ruime woning is uiterst rustig gelegen, doch kent de omgeving een bijzonder hoog voorzieningsniveau in een straal van 1 km (winkels, onderwijs, openbaar vervoer,...).

De woning bestaat op het gelijkvloers over een inkomhal, een gezellige leefruimte, een keuken met aanpalend een badkamer/wasplaats, toilet en een veranda/zitplaats, welke rechtstreeks uitkijkt op de ruime tuin. 
De veranda is eveneens bereikbaar via een aparte inkom (doorgang met fietsen, aparte ingang woning,...). De woning is volledig onderkelderd.
 
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers, en de toegang (met vaste trap) tot een riante zolderkamer.

Het aangrenzend perceel (bouw)grond is eveneens te koop (aangeduid met oranje stippellijn) wat een totale oppervlakte van 939m2 zou kunnen opleveren. De woning biedt tal van mogelijkheden, en is ideaal voor wie een ruime woning zoekt met diverse (uitbreidings)mogelijkheden.

EPC 690 (verwarming op stookolie en hout). Stedenbouwkundige inlichtingen: Woongebied en landschappelijk waardevol agrarisch gebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht. Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied.

Voor meer informatie, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05.
 

 • Algemeen
 • Interieur
Louise Aers
M: louise@ocvastgoed.be
T: +32 (0)471 80 62 05